– ברווז מיובש
– בשר הודו ועוף (29%)
– תפוחי אדמה (14%)
– שמן עוף (12%)
– בשר ארנבת טרי (10%)
– חלבון תפוח אדמה
– שמרים
– עיסת סלק
– כבד עוף שעבר תהליך הידרוליזה (4%)
– פשתן
– חומרים מינרליים
– מבחר עשבי תיבול
– שמן דגים (0,25%)
– Inulin FOS
– Mannan oligosaccharide MOS
– יוקה
– גלוקוזאמין (650 מ”ג / ק”ג)
– כונדרויטין (150 מ”ג / ק”ג)
סה”כ מרכיבי בשר:
56%
חלבון …………………………… 33.0%
שומן …………………………… 19.0%
סיבים …………………………… 2.5%
אפר ……………………………… 7.0%
סידן ……………………………… 1.3%
זרחן ……………………………… 1.0%
אומגה 3 ………………………… 0.5%
אומגה 6…………………………. 3.0%
EPA + DHA ………………………………0.5%
גלוקוזאמין ……………………… 650 מ”ג / ק”ג
כונדרויטין……………………….. 150 מ”ג / ק”ג