סלמון הינו מקור לחלבון בעל נעכלות גבוהה. הוא עשיר בחומצת שומן אומגה 3 אשר הינה בעלת השפעה חיובית על התפתחות מנטלית תקינה, מערכת העצבים ומטבוליזם. (תורמות להורדת רמת הסוכר בדם)
סלמון הוא מרכיב מועיל באיכות ומראה העור והפרווה.
הודו עשיר בחלבון נעכל עם ערך גבוה של יסודות חשובים, בעיקר אבץ.
הוא גם מכיל ויטמינים B3 ו- B6, בעלי השפעה על תפקוד המוח וטונוס השרירים וחיוניים לבריאות תקינה.
קמח סלמון (25%), קמח הודו (20%), אפונה צהובה (18%), שומן עוף (משומר עם טוקופרולים), סלמון מיובש ללא עצמות (6%), חלבון עוף שעבר הידרוליזה (5%), עמילן טפיוקה (5%), תפוחים, כבד עוף (3%), שמן סלמון, גזר, פשתן, חימצה, שריון סרטן שעבר הידרוליזה (מקור לגלוקוזאמין), תמצית סחוס (מקור לכונדרויטין), שמרי תסיסה (מקור למנאן-אוליגוסכרידים), שורש עולש (מקור לפרוקטו-אוליגוסכרידים), יוקה שידיגרה, אצות, פסיליום, קורנית, רוזמרין, אורגנו, חמוציות, אוכמניות, פטל.